Angst

I dag har jeg tenkt til å snakke om en sak som er problematisk for meg, og sikkert mange andre også. Saken gjelder informasjonsgiving fra kommunen. Jeg har fem fast ansatte, noe jeg synes er for lite. Hvis noen blir syk, får jeg vite det en dag i forveien. Det skaper usikkerhet for meg, da jeg aldri helt sikkert får vite hvem som kommer. Dette skaper uro inni meg. Jeg skulle ønske at min verge og jeg kunne ha fått beskjed om slike ting en stund i forveien. Det er også viktig for jobben min å vite hvor mange som blir med meg, da andre også avhenger av deres hjelp. 

En ting jeg kunne tenkt meg å vært med på, er å velge hvem som skal bli ansatt. Dette er fordi jeg har veldig mange behov som skal tas hensikt til, for eksempel trenger jeg ansatte som det går an å snakke fortrolig med.

Det var godt å få lettet litt på noen av mine bekymringer. 

Uansett, i dag er jeg på dagsenteret. Har hatt engelsk-undervisning, der vi snakket om gresk mytologi. Det var veldig interessant. Det er lett å komme i julestemning her på dagsenteret. I dag har de servert gløgg og pepperkaker i kantina, og spilt julemusikk. Vi har også pyntet fint til jul på mediegruppa, med juletre til og med! :-D 

Ha en strålende dag! Xoxo idamarie94 ;*

#angst #jul

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar